De Oosthof is een samenwerkingsverband tussen vier dierenartsenpraktijken. Ga naar De Oosthof.

Tandheelkunde

Voor tandheelkundige zorg ben je bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over speciale apparatuur voor het professioneel uitvoeren van verschillende tandheelkundige behandelingen, zoals digitale dentale röntgenapparatuur en apparatuur om het gebit te reinigen, (chirurgische) extracties uit te voeren, wortelkanaalbehandelingen uit te voeren en cariës te behandelen.

Dentale röntgen

Wij beschikken over een digitaal röntgensysteem. Hiermee kun je de gezondheid van het gebit goed in beeld brengen. Wortels van tanden en kiezen kunnen zo afzonderlijk beoordeeld worden. Gebitsproblemen kunnen op deze manier tijdig opgespoord worden.

Opleiding en bijscholing

Onze paraveterinairen hebben speciale opleidingen gevolgd op het vlak van de tandheelkundige zorg. Daarnaast wordt ons team regelmatig bijgeschoold zodat gebruik kan worden gemaakt van de allernieuwste kennis op het gebied van tandheelkunde bij huisdieren.

Aandacht voor een gezond gebit

Uiteraard hebben wij ook veel aandacht voor het voorkomen van gebitsproblemen, want voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Elk jaar in februari schenken we extra aandacht aan het gebit tijdens de landelijke actie  ‘de maand van het gebit’. 

Uiteraard helpen we je daarnaast het hele jaar door met het gezond houden van het gebit van je huisdier. Hierbij is een goede gebitsverzorging erg belangrijk. Onze medewerkers kunnen je helpen bij de thuisverzorging van het gebit van je huisdier. We beschikken daarvoor over een ruim assortiment producten voor gebitsreiniging en we kunnen je door middel van poetsinstructies wegwijs maken. 

© Copyright 2018 - https://www.deoosthof.nl/gelre-dierenartsen/
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing