De Oosthof is een samenwerkingsverband tussen vier dierenartsenpraktijken. Ga naar De Oosthof.

Suzanne Nusselder

Paraveterinair

Even voorstellen

Mijn naam is Suzanne Nusselder en ik woon met mijn man en onze zoon, op een rundveebedrijf, in het mooie Holterhoek (Eibergen). Op jonge leeftijd wist ik al dat ik dierenartsassistente wilde worden. Daarom heb ik direct de richting dierverzorging gekozen op het voorgezet onderwijs. Aansluitend  heb ik op het  AOC- Oost in Doetinchem de 4- jarige MBO opleiding gevolgd tot paraveterinair dierenartsassistente. Tijdens meerdere stages kwam ik erachter dat dit mijn droombaan is. De studie heb ik in 2006 afgerond. Het leuke van ons vak is de afwisseling, het contact met mens en dier maar ook de medische kant spreekt mij erg aan. Je weet nooit wat de dag brengt en zo blijft het werk uitdagend.

Sinds oktober 2008 ben ik werkzaam bij GELRE Dierenartsen op de locatie in Lichtenvoorde. Waar ik voornamelijk ‘klinisch’ werk verricht. Dat wil zeggen; het assisteren tijdens operaties en spreekuren, maar ook het maken van röntgenfoto’s en laboratorium werkzaamheden. Daarnaast kunt u mij ook tegenkomen tijdens het puppy consultatie bureau of bij het begeleiden van jouw huisdier met suikerziekte.

In 2014 heb ik mijn diploma als hondentrimster behaald. Deze ervaring gebruik ik in de praktijk om u advies te geven over de vachtverzorging van jouw huisdier.
Naast mijn werk vind ik het erg leuk om met mijn honden Guus en Dorus wandelingen te maken.

© Copyright 2019 - https://www.deoosthof.nl/gelre-dierenartsen/
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing