De Oosthof is een samenwerkingsverband tussen vier dierenartsenpraktijken. Ga naar De Oosthof.

Rachel Cummins

Varkensdierenarts

Even voorstellen

Mijn naam is Rachel Cummins en ik ga vanaf 1 september aan de slag bij Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal/De Oosthof als varkensdierenarts. Mogelijk zijn we elkaar al tegengekomen toen ik afgelopen winter stage liep bij De Oosthof.

Misschien denkt u: Cummins, wat een bijzondere naam. Mijn ouders komen oorspronkelijk uit Engeland en de Verenigde Staten, vandaar een Engelse achternaam; ikzelf ben opgegroeid in Soest, vlakbij Utrecht. Ik ben dolblij dat ik me mag gaan vestigen in het prachtige Twente en ik kom niet alleen: mijn verloofde komt ook mee! Hij start in september als biologiedocent op een middelbare school in Vriezenveen.

Wat kan ik voor u betekenen?

De veehouderij en de varkenssector in het bijzonder worden dagelijks op de proef gesteld: niet alleen diergezondheid en technische resultaten spelen daarin een rol, de maatschappij wil ook zijn zegje doen. Deze uitdagingen ga ik graag samen met u aan. Want iedere boer moet een goede boterham kunnen verdienen en trots kunnen zijn op hoe hij dat doet. Hoe dat eruit ziet, zal voor iedere veehouder anders zijn. Ik kijk ernaar uit u te leren kennen en te ontdekken wat toekomstbestendig ondernemen voor u betekent. 

© Copyright 2019 - https://www.deoosthof.nl/dierenkliniek-hellendoorn-nijverdal/
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing