De Oosthof is een samenwerkingsverband tussen vier dierenartsenpraktijken. Ga naar De Oosthof.

Oosthof Advies voor stakeholders

Het overdragen van kennis is één van de hoofdtaken van een dierenarts. Het delen van onze kennis doen wij met veel plezier en enthousiasme. Met 35 dierenartsen meer dan voldoende kennis in huis om deze over te dragen.

Uiteraard kunnen ook stakeholders bij ons terecht met al hun diergezondheidsvraagstukken. Maar ook bij product-, projectontwikkeling en onderzoek tonen wij graag onze betrokkenheid. Doordat wij dagelijks met onze laarzen in de stal staan kunnen wij u als geen ander helpen bij uw vraagstukken. Praktijk en theorie combineren en samen met u werken aan het beste resultaat. Zoek niet verder maar vraag het aan Oosthof Advies!

Stakeholdersbijeenkomsten

Bij De Oosthof Dierenartsen vinden wij samenwerken, kennisoverdracht en persoonlijke aanpak erg belangrijk. Wij delen onze kennis en enthousiasme graag met anderen en organiseren daarom jaarlijks een netwerkbijeenkomst waar erfbetreders van varkens- en rundveebedrijven elkaar kunnen ontmoeten.

Samen sta je sterker!

Bent u stakeholder en wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en bijeenkomsten. Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Enkele reacties over De Oosthof

Naar aanleiding van onze vorige stakeholdersbijeenkomsten gaven aanwezigen de volgende reacties:

"Professionele uitstraling" 
"Hoog kennisniveau"
"Pro-actief"
"Actief gezelschap en bereikt doelen"
"Samen staan we sterker :-)"
"Lijken goed op de hoogte van genoemde thema's en goed bekend bij melkveehouders"

© Copyright 2019 - https://www.deoosthof.nl/de-oosthof-dierenartsen/
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing